Skip to content

Svevik Industri AB har utsett Sophia Dernulf till CFO för koncernen. Sophia kommer närmast från Addlife AB som är en svensk förvärvsdriven medicinteknisk koncern, där hon varit koncernredovisningsansvarig.

Sophia Dernulf har en bakgrund som auktoriserad revisor och har lång erfarenhet av verksamhetsstyrning, intern- och extern rapportering, strategiskt arbete samt finansiering och strukturering. Sophia kommer att tillträda sin roll i april.

”Jag ser mycket fram emot att välkomna Sophia som CFO för Svevik Industri AB. Med sin breda kompetens och erfarenhet kommer hon att vara en stor tillgång i vårt fortsatta arbete med att växa och utveckla koncernen. Hennes erfarenhet av förändringsarbete i börsnoterad miljö blir särskilt värdefull för oss i den tillväxtresa vi befinner oss i och rekryteringen är ett viktigt steg på vägen mot börsnotering av Svevik Industri AB”

kommenterar VD Johan Hårdén.

Kommentar från Sophia Dernulf:

”Jag ser verkligen fram emot att bli en del av Svevik-teamet och vara med och ta koncernen till nästa nivå. Svevik har en affärsmodell som jag tror starkt på och koncernens företagskultur och värdegrund ligger väl i linje med mina värderingar.”

Kontakt

Johan Hårdén, VD
Telefon: +4673-385 92 19
johan.harden@svevikindustri.se